Pambuka Proses Mesin CNC | Blog | PTJ Hardware, Inc.

Layanan Mesin Machines china

  • Fungsi Umum Digunakake Saperangan Washers

    Ana macem-macem jinis mesin cuci, ukuran lan kekandelan sing beda-beda, lan bahan sing beda-beda, lan perane beda-beda. Saiki fungsi sawetara mesin cuci sing umum digunakake lan pancegahan instalasi dikenalake kanggo sampeyan.

    2021-10-30

  • Ngawasi Katrampilan Pengeboran lan Latihan Mesin Cnc kanthi lengkap!

    Panggunaan coolant sing bener penting kanggo entuk kinerja pengeboran sing apik, bakal langsung mengaruhi evakuasi chip, umur alat lan kualitas bolongan mesin sajrone mesin.

    2021-10-09

  • Kepiye Percetakan 3D Nggawe Revolusi Bidang Kesehatan?

    Ing taun 1983, Chuck Hall, bapak percetakan 3D, nggawe printer 3D pisanan ing donya lan digunakake kanggo nyetak cangkir cuci mata cilik. Iki mung cangkir, cilik lan peteng, katon biasa banget, nanging cangkir iki mbukak dalan kanggo revolusi. Saiki, teknologi iki ngganti industri medis kanthi cara sing dramatis.

    2021-10-23

  • Cara Pamilihan Parameter Mesin Penggilingan sing Bener

    Mesin panggilingan CNC minangka peralatan mekanik sing digunakake kanggo nggawe cetakan, peralatan inspeksi, cetakan, permukaan mlengkung kompleks berdinding tipis, prosthesis buatan, lading, lan liya-liyane, lan kaluwihan lan peran utama mesin panggilingan CNC kudu digunakake kanthi lengkap nalika milih panggilingan CNC. Sajrone program NC, programmer kudu nemtokake paramèter nglereni kanggo saben proses, kalebu kacepetan kumparan lan kacepetan feed.

    2021-10-23

  • Solusi Deformasi Kanggo CNC Nguripake Bagian Tembok Tipis

    Ing proses CNC ngowahi, sawetara bagean lancip-walled asring diproses. Nalika ngowahi workpieces tembok lancip, amarga rigidity miskin saka workpiece, deformasi saka workpieces tembok lancip ing lathes CNC umume fénoména ing ngisor iki sak proses ngowahi.

    2021-10-23

  • Apa Kontrol Peralatan Produksi, kayata Bor, Mesin Bubut, lan Mesin Penggilingan?

    apa sing ngontrol peralatan produksi, kayata latihan, mesin bubut, lan mesin panggilingan? Alat mesin CNC minangka singkatan saka alat mesin kontrol digital, yaiku alat mesin otomatis sing dilengkapi sistem kontrol program.

    2021-09-18

  • Aplikasi Survei Goaf Logam Scanning Laser 3D

    Ing tambang jero tambang, ora mung sarat teknologi tinggi kanggo tambang, nanging uga ancamane kanggo keamanan pertambangan. Kanggo mesthekake kerja pertambangan sing efektif lan aman, teknologi pemindaian laser 3D digunakake minangka teknologi pangukuran tingkat lanjut. , Wis ditrapake sacara bertahap ing pertambangan. Artikel kasebut nganalisis aplikasi teknologi pemindaian laser telung dimensi ing pangukuran goaf ing tambang logam, lan menehi referensi kanggo wong sing padha ing industri.

    2021-08-14

  • Sepira Akurat Bagian Pencetakan 3D?

    "Apa akurasi bagean sing dicithak 3D sampeyan?" Iki minangka pitakonan sing asring ditakokake dening praktisi percetakan 3D. Dadi apa akurasi printing 3D? Jawaban kanggo pitakonan iki gumantung ing akeh faktor, jinis teknologi printing 3D, status printer 3D lan setelan paramèter printing, bahan sing dipilih, desain model, etc.

    2021-08-21

  • Asal Lan Karakteristik Mesin Swiss

    Mesin Swiss-jeneng lengkap yaiku mesin bubut CNC sing obah tengah, bisa uga diarani mesin bubut otomatis CNC mobile headstock, alat mesin senyawa penggilingan sing ekonomis utawa mesin bubut slitting. Iku peralatan Processing tliti sing bisa ngrampungake lathe, panggilingan, pengeboran, boring, nunyuk, engraving lan Processing senyawa liyane ing siji wektu. Utamane digunakake kanggo pangolahan batch hardware presisi lan bagian non-standar berbentuk khusus.

    2021-08-21

  • Eksplorasi lan Praktek Mode Manajemen 6S ing Pengajaran Pelatihan Mesin

    Ngleksanakake mode manajemen 6S ing piwulang latihan mesin profesional mechanical lan elektrik saka colleges kejuruan sing luwih dhuwur, organically gabungke kawruh, kemampuan, lan pendidikan kualitas, lan nggabungake piwulang latihan karo produksi nyata Enterprises modern, kang bisa ngaktifake mahasiswa kanggo netepake kesadaran profesional. lan mbentuk kabiasaan profesional sing apik. , Nduwe katrampilan vokasional sing apik kanggo ningkatake kualitas profesional.

    2021-08-14

  • Kontrol Biaya lan Optimisasi Proses Mesin Cnc

    Ing proses mesin, kanthi ngontrol lan ngoptimalake biaya industri, tujuan ngirit biaya produksi lan ningkatake mupangat ekonomi perusahaan bisa ditindakake.

    2021-08-28

  • Analisis Kesulitan ing Mesin Besi Cor Abu-abu

    Asil nuduhake yen kandungan S lan P saka 26# wesi babi ana ndhuwur sisih dhuwur, isi Si saka 22# wesi babi kurang, supaya komposisi kimia ora nyukupi kritéria. Karbon sing padha karo casting yaiku 4.36%, sing kalebu ing casting sing padha karo karbon dhuwur.

    2021-08-21



Balesan Sajrone 24 Jam

Hotline: + 86-769-88033280 E-mail: sales@pintejin.com

Selehake file kanggo transfer ing folder sing padha lan ZIP utawa RAR sadurunge dipasang. Lampiran sing luwih gedhe bisa njupuk sawetara menit kanggo transfer gumantung karo kacepetan internet lokal :) Kanggo lampiran luwih saka 20MB, klik  WeTransfer lan kirim menyang sales@pintejin.com.

Sawise kabeh kolom diisi, sampeyan bakal bisa ngirim pesen / file :)