Aplikasi Teknis Mesin CNC | Blog | PTJ Hardware, Inc.

Layanan Mesin Machines china

  • Referensi Kanggo Lost Foam Castings Biaya Accounting

    Analisis biaya gampang banget lan bisa kalebu rong aspek, yaiku faktor kenaikan biaya lan faktor pangurangan biaya. Bedane rong faktor kasebut yaiku jumlah kenaikan biaya utawa nyuda sawise proses casting casting sing ilang ditampa.

    2021-11-27

  • Aplikasi Produksi Cerdas Ing Lost Foam

    Perusahaan kita wiwit nyinaoni produksi cerdas ing taun 2014, lan akeh asil riset wis ditrapake kanggo produk kita. Utamane ing Desember 2020, perusahaan kita mlebu garis produksi busa sing ilang cerdas karo Maanshan Haitian Heavy Industry, sing bakal ngetrapake produk produksi cerdas kita ing taun-taun pungkasan ing baris produksi iki.

    2021-11-13

  • Peran Lapisan Ing Proses Produksi Casting Busa Lost

    Kamar pangatusan khusus digunakake kanggo nambah lan njaga suhu kamar pangatusan kanthi ngobong batu bara, gas, tenaga listrik, panas bumi, uap, lan liya-liyane, lan peralatan khusus digunakake kanggo ngeculake kelembapan kanggo entuk efek dehidrasi, dehumidifikasi lan pangatusan. .

    2021-11-20

  • Wilayah Aplikasi Beda Shrapnel sing Beda

    Perangkat presisi hardware kalebu ing bagean stamping logam, yaiku jinis bagean musim semi mesin sing bisa digunakake kanthi elastisitas. Iku kalebu kategori bahan hardware elektronik. Shrapnel presisi perangkat keras digawe saka waja tahan karat utawa mangan sawise perawatan panas

    2021-09-24

  • Cara ngresiki Manipulator Industri

    China minangka negara manufaktur sing gedhe, lan dividen produksi tradisional alon-alon ilang. Penggantian produksi manual dening mesin wis dadi tren pembangunan sosial sing ora bisa diendhani, lan robot industri uga duwe peran penting. Kanggo mesthekake kinerja normal robot, pangguna kudu rutin njaga lan ngresiki manipulator. Dadi, apa cara ngresiki manipulator kasebut?

    2021-08-14

  • Pilihan lan Desain Cara Grip Manipulator

    Ing proses desain manipulator, ana akeh pilihan kanggo cara njupuk. Apa jinis metode grabbing sing bisa dipilih, saliyane karo tetimbangan struktural, luwih akeh babagan biaya panggunaan lan kenyamanan pangopènan. Coba, luwih becik, bab sing apik kudu dianggep efektif.

    2021-08-14

  • Panaliten Babagan Teknologi Niaga Si Alloy Langsing

    Iki minangka bahan sing angel diproses lan digunakake ing bidang aerospace, penerbangan, lan lapangan liyane. Pemotongan kasebut minangka titik angel ing teknologi mesin modern. Nggabungake karakteristik bahan paduan silikon-silikon, njupuk conto kontak paduan nikel-silikon perusahaan, teknologi pemrosesan puteran wis ditliti, lan teknologi pemrosesan bahan paduan suhu tinggi wis diwenehake kanggo lokakarya kasebut. regane aplikasi.

    2021-08-14

  • Aplikasi Sistem Servo AC Ing Baris Formulir Roll Cold

    Pengenalan proses pra-pukulan lan teknologi geser hidrolik ing garis produksi sing digawe adhem ing kolom rak ora mung nggedhekake jangkauan desain lan akurasi manufaktur saka bentuk salib kolom ing rak, nanging uga memenuhi persyaratane desain lan perakitan sistem struktur baja rak, lan ngoptimalake

    2021-08-21

  • Pilihan Wektu Mesin Plane Flange Crane

    Ing proses instalasi crane gedhe, flange flane bakal ganti. Praktek konvensional yaiku mesin pesawat flane derek sawise dipasang lan ngelas saka rakitan basis crane, kanggo mesthekake yen rata flange flane kasebut memenuhi persyaratan nggambar gambar.

    2021-08-14

  • Peran Printer 3D Ing Nggawe Model Prototipe

    Umume, produk sing dirancang ora bisa diproduksi kanthi massal. Sawise duwe cacat, dheweke bakal dibasmi, sing mbuang tenaga kerja, sumber daya materi lan wektu. Prototipe minangka langkah sing dibutuhake kanggo verifikasi kelayakan desain ing proses pangembangan produk. Iki minangka cara langsung lan efektif kanggo ngerteni cacat, kekurangan, lan kekurangan produk sing dirancang, supaya bisa nambah target sing cacat. Peralatan pemrosesan umum kanggo model prototipe kalebu alat mesin kontrol angka CNC, printer 3D, lan mesin cetakan senyawa silikon.

    2021-08-21

  • Pangembangan lan Aplikasi Teknologi Mesin Rolling Thread

    Ing pangembangan lan aplikasi teknologi mesin rolling thread, kaluwihan akurasi mesin sing dhuwur, kualitas stabil, lan efisiensi produksi teknologi iki digunakake ing pangembangan lan aplikasi. Iki dianggep duwe kapercayan sing dhuwur ing peralatan mesin kawat khusus. Operasi tenaga listrik internal internal nggawe anggota Utas Nganggo peran penghubung ing sifat mekanik.

    2020-09-18

  • Kontrol Mutu Mesin Cnc Saka Hub Roda Mobil

    Mula, artikel iki bakal nggabungake kahanan mesin hub mobil ing tahap iki, ngarahake faktor sing mengaruhi kualitas mesin hub mobil, lan njelajah babagan carane efektif nindakake kontrol kualitas lan inspeksi mesin hub mobil.

    2021-08-14



Balesan Sajrone 24 Jam

Hotline: + 86-769-88033280 E-mail: sales@pintejin.com

Selehake file kanggo transfer ing folder sing padha lan ZIP utawa RAR sadurunge dipasang. Lampiran sing luwih gedhe bisa njupuk sawetara menit kanggo transfer gumantung karo kacepetan internet lokal :) Kanggo lampiran luwih saka 20MB, klik  WeTransfer lan kirim menyang sales@pintejin.com.

Sawise kabeh kolom diisi, sampeyan bakal bisa ngirim pesen / file :)