Layanan prototyping cepet China murah kanggo komponen elektronik aluminium / titanium / plastik | Produsen prototipe PTJ

Layanan Mesin Machines china


Layanan Prototipe PTJ



Ing wiwitan PTJ, manufaktur prototipe dadi gen pabrik. Kanggo nggawe bagean logam sing luwih apik kanggo para pelanggan, Zhouhanpin nggawe Pabrik Hardware PTJ ing taun 2007.
Layanan prototipe kalebu,mesin cnc, 3D printing, sheet metal, forging lsp.
Wiwit wiwitan pamrosesan logam sederhana nganti produk saiki saka macem-macem bahan, PTJ mesthi dadi puncak industri pemrosesan China.
 Ing ngisor iki sampeyan bakal weruh seri kasus sing bisa nggawe komposisi desain sampeyan praktis - saka bagean logam, bagean plastik lan cetakan 3D. Kanggo informasi luwih lengkap, saran lan saran babagan produk, persediaan lan profesi, aja ragu-ragu ngubungi online !
Sampeyan uga bisa ninggalake telpon lan email, lan salesperson bakal ngubungi sampeyan.
Bukak bagean prototipe:www.cncmachiningptj.com/prototypeparts

PTJ Prototyping layanan china


  Piranti prototipe hardware        
  Manufaktur bagean prototipe  
  Manufaktur bagean prototipe Bagean mesin Prototype Bagean mesin Prototype bagean mesin prototipe cepet  
  Bahan : Aluminium Bahan : Aluminium Bahan : Aluminium Bahan : Aluminium  
  Aplikasi: Bagian peralatan otomatis Aplikasi: Bagian mesin Aplikasi: Bagian peralatan otomatis Aplikasi: Bagian kerajinan  
 
 
  Bagean Prototype Metal Sheet        
   
  prototyping sheet metal china Bagian prototipe otomotif prototipe sheet metal stamping Bagéyan logam lembaran cilik  
  Bahan : Plat aluminium Bahan : Aluminium Bahan : Tembaga Bahan : Aluminium  
  Aplikasi: Kabinet Distribusi Aplikasi : Model mobil Aplikasi: bagean Chip Aplikasi : Produk elektronik  
 
 
  Bagean Prototyping Cepet Cnc Lathe        
   
  klausa bagean lathe Bagian bubut rem prototipe Bagian Mesin Prototipe Bagean mesin Prototype  
  Bahan : Baja tahan karat Bahan : Aluminium Bahan: paduan seng Bahan : Magnesium  
  Aplikasi: Bagian robot Aplikasi: Bantalan mesin Aplikasi: Bagian mesin Aplikasi: Bagian pesawat  
 
 
  Bagéan Prototipe Plastik        
   
  Prototipe plastik abs Prototipe plastik Cnc Lampu bagean LED otomatis Bagean plastik transparan  
  Material: ABS Bahan : Akrilik Bahan : Akrilik Bahan : POM  
  Aplikasi: Komponen elektronik Aplikasi : Peralatan kecantikan Aplikasi: Lampu mobil Aplikasi: Papan tangan sing fungsional  
 
 
  Piranti Prototyping Pencetakan 3D        
   
  3D prototipe lan model 3D Piranti sing dipasang bagean silikon prototipe cepet 3D bagean Silikon Pencetakan  
  Bahan : Resin nilon Material: ABS Bahan : Silikon Bahan : Silikon  
  Aplikasi: Bumper otomatis Aplikasi: Prototipe RP Aplikasi: Topeng Halloween Aplikasi: Aksesoris lampu meja  

  Napa sampeyan golek supaya aku bisa ngawula?      
  --------------------------------------------        
  Meh umume produk saiki diproduksi ing China, kalebu bagean prototipe.
 
  Yen sampeyan mriksa iPhone, sepeda, mobil sampeyan, kabeh bagean logam kasebut bisa uga diproteksi karo Mesin Prototipe ing China.
 
  Alesan utamane kenapa akeh pelanggan jaban rangkah duwe mesin ing China yaiku regane, layanan mesin China murah banget.
 
  Iki bakal langsung nyuda biaya produk sing wis rampung, lan nggawe kompetitif maneh menyang negarane.
 
  PTJ minangka pabrik china sing ngatur lokakarya miturut ISO9001 
 
  Saben industri duwe semangat sing diarani "semangat tukang", keunggulan, profesionalisme, ketekunan lan dedikasi. 
 
  PTJ nemtokake semangat tukang yaiku kanthi cepet supaya produk sing wis rampung apik kanggo para pelanggan, saengga kualitas komponen pamrosesan PTJ bisa global.  
  Sinau bagean liyane, Klik kanggo Studi kasus  


Balesan Sajrone 24 Jam

Hotline: + 86-769-88033280 E-mail: sales@pintejin.com

Selehake file kanggo transfer ing folder sing padha lan ZIP utawa RAR sadurunge dipasang. Lampiran sing luwih gedhe bisa njupuk sawetara menit kanggo transfer gumantung karo kacepetan internet lokal :) Kanggo lampiran luwih saka 20MB, klik  WeTransfer lan kirim menyang sales@pintejin.com.

Sawise kabeh kolom diisi, sampeyan bakal bisa ngirim pesen / file :)