Pambuka Materi Mesin CNC | Blog | PTJ Hardware, Inc.

Layanan Mesin Machines china

  • Carane Hot Dip Galvanizing Nglindhungi Steel?

    Artikel iki menehi ringkesan ekstensif proses hot dip galvanizing, keuntungan, aplikasi, lan ilmu konco carane nglindhungi baja saka karat.

    2024-06-24

  • CNC Machining ABS Plastik 101: Panuntun pamula

    Artikel iki nyelidiki pertimbangan, masalah umum, lan teknik ngatasi masalah sing ana gandhengane karo mesin CNC plastik ABS.

    2024-06-24

  • Struktur Preferred saka Alloy Aluminium Pesawat 7A09

    Antarane bahan aluminium kanggo kendaraan aeroangkasa ing China, 7A09 alloy minangka salah sawijining paduan kekuatan dhuwur sing disenengi kanggo bagean struktur sing ditekan. Produk semi-rampung kasedhiya kalebu piring, ngudani, bar, profil, tabung nglukis-walled, forgings, etc. Komposisi kimia luwih cukup saka paduan 7A04, supaya wis kinerja lengkap unggul lan dadi salah siji saka bahan utama desainer. . Komposisi kimia (massa%): 0.5Si, 0.5Fe, (1.2—2.0) Cu, 0.15 Mn, (2.0-3.0) Mg, (0.16-0.30) Cr, (5.1-6.1) Zn, 0.10Ti, impurities liyane iku individu 0.05, total 0.10, lan liyane Al.

    2021-10-16

  • 7A04 Alloy - Kekuwatan Ngasilake Cedhak Kekuwatan Tensile

    Paduan 7A04 minangka paduan aluminium super-hard aerospace sing bisa diobati panas Al-Zn-Mg-Cu, sing bisa diolah kanthi panas lan dikuatake. Komposisi kasebut wis kadhaptar ing GB / T3190-2008, lan kompatibel karo paduan B95 Uni Soviet lan Rusia lan AlZnMgCu1 saka Jerman. .5.3.4365 alloy padha karo, amarga ing 1944 Uni Soviet kang 95th pabrik kasil nyoba-diprodhuksi produk setengah rampung alloy iki, mula dijenengi B95 alloy. Ing taun 1957, China Northeast Light Alloy Co., Ltd. (banjur Harbin Aluminium Processing Plant) ngasilake paduan iki kanthi bantuan para ahli Soviet. Plat alloy lan bahan sing diekstrusi.

    2021-10-09

  • Alesan Napa Pérangan Logam Lembar Kanthi Mboko Sithik Diganti Kanthi Plastik Termoplastik

    Metal sheet minangka teknologi pamrosesan logam sing nindakake serangkaian pangolahan kayata gunting, motong, doyo, lan lempitan lembaran logam. Umume bahan olahan yaiku lempeng baja, lan produk olahan digunakake umume, utamane ing industri otomotif.

    2021-09-18

  • Teknologi Perawatan Lumahing Paduan Aluminium

    Aluminium duwe akeh kaluwihan kayata kapadhetan rendah, kekuatan spesifik dhuwur, resistansi korosi sing apik, konduktivitas listrik lan termal sing dhuwur, ketahanan, plastisitas sing apik, gampang diolah lan dibentuk, lan sifat dekorasi permukaan sing apik banget. Paduan aluminium digawe saka aluminium murni kanthi nambah sawetara elemen campuran

    2021-08-14

  • Standar Mesin CNC Biasane Digunakake Kanggo Cetakan Gambar

    Mesin peregangan mati minangka peralatan proses sing penting kanggo produksi stamping, lan minangka produk sing intensif teknologi. Kerumitan struktur mesin mesthi wae nyebabake kerumitan bentuk bagean cetakan. Ing ngisor iki nerangake kawruh babagan standar CNC sing umum digunakake kanggo nggambar mesin cetakan.

    2021-08-14

  • Bedane Baja Kacepetan Dhuwur lan Baja Tungsten

    Baja kecepatan tinggi (HSS) yaiku baja alat kanthi kuli atos, resistensi nyandhang dhuwur lan tahan panas dhuwur, uga dikenal minangka baja angin utawa baja ngarep, sing ateges bisa dikencengi sanajan digawe adhem ing udhara nalika dipateni, lan landhep banget. Iki uga diarani baja putih.

    2021-08-14

  • Pengetahuan Dasar Mould Plester Lan Pemodelan Keramik

    Gypsum umume kristal bubuk putih, uga kristal abu-abu lan kuning abrit. Iki kalebu ing sistem kristal monolitik. Ing babagan komposisi, dipérang dadi gypsum dihydrate lan gypsum anhidrat. Aplikasi produksi cetakan industri keramik umume gypsum dihydrate.

    2021-08-28

  • Apa Sing Titanium GR2

    Titanium GR2 yaiku logam putih perak kanthi kapadhetan 4.5g / cm3 (20 ℃) ​​lan titik leleh 1668 ℃. Bahan paduan titanium lan titanium duwe karakteristik ketahanan korosi sing apik, kapadhetan rendah lan kekuatan spesifik sing dhuwur.

    2020-06-13

  • Apa Hastelloy C-276

    Hastelloy C-276 minangka campuran nikel-molibdenum-kromium-tungsten kanthi resistansi korosi sing apik lan sifat penempaan sing apik.

    2020-05-15

  • Ketrampilan Mecah Bahan Paduan Titanium

    Mesin paduan titanium TC4 angel banget. Proses komprehensif paduan titanium lan titanium beda banget karo baja, paduan aluminium lan akeh logam berat ing babagan struktur kristal, sifat fisik lan sifat kimia. Paduan minangka logam sing ora gampang diproses.

    2020-05-16



Balesan Sajrone 24 Jam

Hotline: + 86-769-88033280 E-mail: sales@pintejin.com

Selehake file kanggo transfer ing folder sing padha lan ZIP utawa RAR sadurunge dipasang. Lampiran sing luwih gedhe bisa njupuk sawetara menit kanggo transfer gumantung karo kacepetan internet lokal :) Kanggo lampiran luwih saka 20MB, klik  WeTransfer lan kirim menyang sales@pintejin.com.

Sawise kabeh kolom diisi, sampeyan bakal bisa ngirim pesen / file :)