Blog Machining CNC | PTJ Hardware, Inc.

Layanan Mesin Machines china

  • Break through the bottleneck of magnesium alloy 3D printing technology!

    On March 27th, the Shekht Manno Prize New Materials Research Institute was unveiled in Xi’an High-tech Zone. This is the first research institute in Shaanxi Province that has been established with the participation of Nobel Prize winners in the field of natural sciences.

    2021-12-04

  • Feasibility study of 3D printer printing electronic fiber on clothing

    Summary: The potential of wearable electronic products far exceeds that of smart watches, but our current selection of battery packs and circuit boards cannot be the most comfortable electronic socks.

    2021-12-04

  • Research and development of 3D printed tissue to repair damaged joints

    Biological scientists are developing 3D printed tissues to help treat bone and cartilage damaged in sports injuries in the knees, ankles and elbows.

    2021-12-04

  • Develop a new use of gold nanoparticles for "gloss" detection of 3D printing defects

    Anderbilt researchers have developed a technology that uses gold, which can "illuminate" 3D printed parts to show defects in the parts. Cole Brubaker, a graduate student in civil engineering and the lead author of the study, said: "This is one of the first applications to use gold for defect detection.

    2021-12-04

  • 3D printing technology to manufacture smart clothing fabrics

    In previous articles, we mentioned that 3D printing technology is widely used in the fashion industry, from 3D printed shoes, fabrics to specialized jewelry design, 3D printing technology to achieve the ultimate wearing comfort is loved by more people gaze. In this article, we will further look forward to the future and discuss the most interesting fabric project printed by a smart 3D printer.

    2021-12-04

  • Successfully developed the world's first 3D printed cosmetics

    On March 5, 2019, Koma Korea officially stated that Koma Korea has become the world's first company to successfully develop "3D printed cosmetics" with its own scientific research advantages. At this point, 3D printing cosmetics will no longer be a dream. 3D printing technology is a very important technology in the fourth industrial revolution.

    2021-12-04

  • Bahan paduan "baja-vanadium-baja" telung lapisan

    Rod kontrol minangka peralatan sing digunakake ing reaktor nuklir kanggo ngontrol tingkat fisi nuklir. Cangkang rod kontrol minangka komponen fungsional utama reaktor nuklir. Padha kontak karo bahan bakar uranium lan ngontrol intensitas aliran reaksi nuklir.

    2021-12-03

  • Objek terintegrasi sing dicithak 3D bisa ngatasi masalah klinis utama

    Sajrone rong sesi taun iki, Profesor Liu Zhongjun, wakil Kongres Rakyat Nasional lan direktur Departemen Bedah Rumah Sakit Katelu Universitas Kedokteran Beijing, nggawa sawetara sendi balung sing dicithak 3D karo dheweke kaya biasane.

    2021-12-03

  • Teknologi printing 3D anyar sing ora mbutuhake printing lapisan-by-layer

    Bubar, tim Hayden K. Taylor ing Universitas California, Berkeley lan kolaborator wis ngembangake teknologi printing 3D anyar sing ora mbutuhake printing lapisan-by-layer, lan langsung mbentuk kabeh obyek 3D ing wadhah resin viskositas dhuwur. liwat photopolymerization ing siji wektu.

    2021-12-03

  • Tutorial laser engraving printer 3D

    Saiki, wong seneng nggunakake foto kanggo ngrekam saben urip. Saliyane nyimpen foto ing album elektronik, uga bisa dicithak lan dilebokake ing album kertas. Nanging, karo pangembangan teknologi laser, kita uga bisa nggunakake printing laser 3D kanggo ngukir foto ayu kita dijupuk, lan ngreksa memori larang regane iki karo atmosfer paling primitif.

    2021-12-03

  • Bahan cetak 3D tanduran bakal ngganti produk minyak bumi

    Pencetakan 3D terus berkembang, lan printer 3D anyar lan bahan cetak 3D anyar bakal diumumake kanthi rutin. Dina iki, kita wis milih bahan cetak 3D anyar, sing bisa uga nggumunake sampeyan. Iki nggunakake tanduran minangka bahan cetak 3D, lan aplikasi inovatif iki bakal diadopsi kanthi cepet.

    2021-12-03

  • Kasil ngembangake produk wêdakakêna paduan aluminium 3D kanthi dhuwur

    Miturut warta ing Maret 2019, Institut Riset Industri Bahan Anyar Hunan Aerospace Changsha, anak perusahaan saka China Aerospace Science and Industry Corporation, wis sukses ngembangake industri materi anyar kanthi nambah unsur bumi langka, nyetel komposisi kimia, lan njelajah teknik pasca-proses. mimpin dening dikarepake kanggo produk model saka perusahaan grup.

    2021-12-03



Balesan Sajrone 24 Jam

Hotline: + 86-769-88033280 E-mail: sales@pintejin.com

Selehake file kanggo transfer ing folder sing padha lan ZIP utawa RAR sadurunge dipasang. Lampiran sing luwih gedhe bisa njupuk sawetara menit kanggo transfer gumantung karo kacepetan internet lokal :) Kanggo lampiran luwih saka 20MB, klik  WeTransfer lan kirim menyang sales@pintejin.com.

Sawise kabeh kolom diisi, sampeyan bakal bisa ngirim pesen / file :)