Blog Machining CNC | PTJ Hardware, Inc.

Layanan Mesin Machines china

  • Mbusak kemacetan teknologi printing 3D alloy magnesium!

    Tanggal 27 Maret, Institut Riset Bahan Anyar Hadiah Shekht Manno diumumake ing Zona Teknologi Tinggi Xi'an. Iki minangka lembaga riset pisanan ing Provinsi Shaanxi sing wis diadegake kanthi partisipasi pemenang Bebungah Nobel ing bidang ilmu alam.

    2021-12-04

  • Sinau kelayakan saka serat elektronik printing printer 3D ing sandhangan

    Ringkesan: Potensi produk elektronik sing bisa dipakai ngluwihi jam tangan pinter, nanging pilihan paket baterei lan papan sirkuit saiki ora bisa dadi kaos kaki elektronik sing paling nyaman.

    2021-12-04

  • Riset lan pangembangan jaringan cetak 3D kanggo ndandani sendi sing rusak

    Ilmuwan biologi ngembangake jaringan cetak 3D kanggo mbantu ngobati balung lan balung rawan sing rusak amarga ciloko olahraga ing dhengkul, tungkak lan sikut.

    2021-12-04

  • Ngembangake panggunaan nanopartikel emas anyar kanggo deteksi "kilap" cacat printing 3D

    Peneliti Anderbilt wis ngembangake teknologi sing nggunakake emas, sing bisa "madhangi" bagean sing dicithak 3D kanggo nuduhake cacat ing bagean kasebut. Cole Brubaker, mahasiswa pascasarjana ing teknik sipil lan panulis utama panliten kasebut, ujar: "Iki minangka salah sawijining aplikasi pertama sing nggunakake emas kanggo deteksi cacat.

    2021-12-04

  • Teknologi printing 3D kanggo nggawe kain sandhangan sing cerdas

    Ing artikel sadurunge, kita nyatakake yen teknologi printing 3D digunakake ing industri fashion, saka sepatu cetak 3D, kain kanggo desain perhiasan khusus, teknologi printing 3D kanggo entuk kenyamanan ngagem pokok sing disenengi dening luwih akeh wong. Ing artikel iki, kita bakal luwih ngarepake masa depan lan ngrembug proyek kain sing paling menarik sing dicithak dening printer 3D sing cerdas.

    2021-12-04

  • Kasil ngembangake kosmetik cetak 3D pisanan ing donya

    Tanggal 5 Maret 2019, Koma Korea resmi nyatakake yen Koma Korea dadi perusahaan pertama ing donya sing sukses ngembangake "kosmetik cetak 3D" kanthi kaluwihan riset ilmiah dhewe. Ing wektu iki, kosmetik cetak 3D ora bakal dadi impen maneh. Teknologi printing 3D minangka teknologi sing penting banget ing revolusi industri kaping papat.

    2021-12-04

  • Bahan paduan "baja-vanadium-baja" telung lapisan

    Rod kontrol minangka peralatan sing digunakake ing reaktor nuklir kanggo ngontrol tingkat fisi nuklir. Cangkang rod kontrol minangka komponen fungsional utama reaktor nuklir. Padha kontak karo bahan bakar uranium lan ngontrol intensitas aliran reaksi nuklir.

    2021-12-03

  • Objek terintegrasi sing dicithak 3D bisa ngatasi masalah klinis utama

    Sajrone rong sesi taun iki, Profesor Liu Zhongjun, wakil Kongres Rakyat Nasional lan direktur Departemen Bedah Rumah Sakit Katelu Universitas Kedokteran Beijing, nggawa sawetara sendi balung sing dicithak 3D karo dheweke kaya biasane.

    2021-12-03

  • Teknologi printing 3D anyar sing ora mbutuhake printing lapisan-by-layer

    Bubar, tim Hayden K. Taylor ing Universitas California, Berkeley lan kolaborator wis ngembangake teknologi printing 3D anyar sing ora mbutuhake printing lapisan-by-layer, lan langsung mbentuk kabeh obyek 3D ing wadhah resin viskositas dhuwur. liwat photopolymerization ing siji wektu.

    2021-12-03

  • Tutorial laser engraving printer 3D

    Saiki, wong seneng nggunakake foto kanggo ngrekam saben urip. Saliyane nyimpen foto ing album elektronik, uga bisa dicithak lan dilebokake ing album kertas. Nanging, karo pangembangan teknologi laser, kita uga bisa nggunakake printing laser 3D kanggo ngukir foto ayu kita dijupuk, lan ngreksa memori larang regane iki karo atmosfer paling primitif.

    2021-12-03

  • Bahan cetak 3D tanduran bakal ngganti produk minyak bumi

    Pencetakan 3D terus berkembang, lan printer 3D anyar lan bahan cetak 3D anyar bakal diumumake kanthi rutin. Dina iki, kita wis milih bahan cetak 3D anyar, sing bisa uga nggumunake sampeyan. Iki nggunakake tanduran minangka bahan cetak 3D, lan aplikasi inovatif iki bakal diadopsi kanthi cepet.

    2021-12-03

  • Kasil ngembangake produk wêdakakêna paduan aluminium 3D kanthi dhuwur

    Miturut warta ing Maret 2019, Institut Riset Industri Bahan Anyar Hunan Aerospace Changsha, anak perusahaan saka China Aerospace Science and Industry Corporation, wis sukses ngembangake industri materi anyar kanthi nambah unsur bumi langka, nyetel komposisi kimia, lan njelajah teknik pasca-proses. mimpin dening dikarepake kanggo produk model saka perusahaan grup.

    2021-12-03



Balesan Sajrone 24 Jam

Hotline: + 86-769-88033280 E-mail: sales@pintejin.com

Selehake file kanggo transfer ing folder sing padha lan ZIP utawa RAR sadurunge dipasang. Lampiran sing luwih gedhe bisa njupuk sawetara menit kanggo transfer gumantung karo kacepetan internet lokal :) Kanggo lampiran luwih saka 20MB, klik  WeTransfer lan kirim menyang sales@pintejin.com.

Sawise kabeh kolom diisi, sampeyan bakal bisa ngirim pesen / file :)